ŠPINATŲ SRIUBA KITAIP

Sriubą esam pripratę valgyti iš lėkštės, o kodėl nepabandyti iš stiklinės? Taip bus ne tik įdomiau, bet ir suvalgysi mažesnį kiekį. Nepamiršk valgyti lėtai, be telefono rankoje ir ne prie televizoriaus ekrano. Šią špinatų sriubą rekomenduoju valgyti su ožkos sūriu!

Tau reikės:

– 200 g špinatų

– žiediniai kopūstai

– porai

– cukinija

– 150 ml kokosų pieno (vietoj grietinėlės)

– patinkantys prieskoniais (aš naudoju džiovintus daržovių prieskonius)

– mėgstamos sėklos

– šiek tiek rapsų aliejaus

– ožkos sūrio

Susmulkink žiedinį kopustą, ji trumpai apvirk. Tada patroškink keptuvėje kartu su pjaustyta cukinija, porais, nuplautais špinatais ir prieskoniais. Viską sutrink elektriniu trintuvu. Užvirink kokosų pieną su šiek tiek vandens ir sudėk visas trintas daržoves. Supilk į lėkštę ir pagardink ožkos sūriu ir mėgstamom sėklom.

 

logo