SOJŲ KUKULIAI

Vakar šitie sojų kukuliai susilaukė tikrai daug dėmesio Instagram’e. Dėl to nusprendžiau, kad reikia su Jumis ir čia pasidalinti, kaip juos atradau ir kur galima nusipirkti.

Nemeluosiu, šiuo metu mano tempas toks intensyvus, kad maisto gaminimui visai nebeturiu laiko… Manau pastebėjot, kad ir bloge receptais jau beveik nesidalinu, bet pasižadu nuo Naujųjų metų gaminti daugiau!

O dabar apie kukulius. Juos visai netyčia pamačiau “Nestoras maistas” Insta Stories (ačiū Tau, Ieva!). Kažkaip labai patiko, kad jie greit paruošiami, o dar ir kokie naudingi!

Šituose sojų kukuliuose yra daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Jie yra be glitimo ir GMO! Vakar su jais dariau daržovių troškinį – morkos, kukurūzai, brokoliai, dar dėjau ir konservuotų luptų pomidorų (labai tiko). Iš esmės, kukuliai puikiai tinka ir kaip pagrindinis patiekalas ir kaip garnyras.

Kukulių sudėtyje vanduo, SOJŲ baltymai (22%), augalinis aliejus (rapsų), svogūnai, druska, prieskoniai, kukurūzų krakmolas, obuolių ekstraktas, žirnių skaidulos, žirnių krakmolas, natūralios kvapiosios medžiagos (tarp jų muskatas, cinamonas), stabilizatorius (metilceliuliozė). Kur juos rasti? Pirkau MAXIMOJE, bet galima ir www.barbora.lt užsisakyti.

logo