KANAPIŲ BALTYMŲ BLYNELIAI BE CUKRAUS

Nesvarbu, kad nuo šiol mano kasdiene mityba rūpinasi 7PACK – gaminti aš tikrai mėgstu. Bet tada, kai turiu laiko ir įkvėpimo! Būtent taip nutiko vakar. Todėl dalinuosi super skaniais, sveikuoliškais blyneliais be cukraus su kanapių baltymų ir kviečių želmenų milteliais.

Tiesa, su šitais milteliais galima kepti ne tik pyragus ar blynus, bet ir plakti kokteilius, valgyti su jogurtu ar varške. Garantuoju – nustebsi, koks paprastas šitų blynelių receptas ir koks fantastiškas jų skonis!

Tau reikės: 

– 4 kiaušinių

– 1 didelio banano

– kelių šaukštų kanapių baltymų miltelių

– 50 g vandenyje mirkytų avižinių dribsnių

– šaukšto kviečių želmenų miltelių (dėl spalvos)

– padažui: medaus / agavų sirupo / graikiško jogurto / žemės riešutų sviesto

– mėgstamiausių šviežių uogų

Visus ingredientus sudėk į blenderį ir sutrink iki vientisos masės. Kepti gali arba keptuvėje su kokoso aliejumi arba specialioje blynelių formoje, tada aliejaus net nereiks (aš šį kartą joje ir kepiau). Gavosi laaabai skaniai! O geriausia, kad tokie blyneliai dar ir super naudingi ir maistingi.

Skanaus!

logo